Frankfurt Messe 

Binnenkort (13 - 17 september 2016) zal de 24e editie van de Automechanika in Frankfurt van start gaan. Deze beurs, die iedere twee jaar plaats vindt, heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor beleidsmakers uit de automotive branche. Onze firma Jifeline zal daarbij ook aanwezig zijn.

Hal 8.0 Stand J38

Jifeline deelt haar stand met haar partner Car Lock Systems. Het bedrijf voor al uw sleutel en slot issues. Samen zijn wij in staat om het autobedrijf te ontzorgen. De transpondersleutel / handzender, besteld bij CLS, wordt door Jifeline geprogrammeerd.  

Daarnaast is Jifeline in staat om allerlei diagnoses en programmeringen uit te voeren. We tonen het u graag op onze stand. 

Geinteresseerd in onze infrastructuur? Ook laten we graag zien hoe u onze infrastructuur zelf kunt gebruiken en daarmee zelf hulp op afstand kan bieden aan uw relaties.

Wij zien u graag  op stand 8.0 J38

Team Jifeline

NL
DE
EN
FR