Autobedrijven leren zelf sleutels in 

Met de Jifeline interface en app kunnen autobedrijven in de eigen werkplaats sleutels inleren. Wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken?

Jifeline interface

Allereerst dient het autobedrijf te beschikken over de Jifeline interface.

Jifeline app 

In de Google Play Store kan de Jifeline app gratis worden gedownload. De app is compatible met veel verschillende Android toestellen. Het Jifeline team werkt continu aan de optimalisatie van de app. Een van onze doelstellingen is om het complexe werk van de autotechnicus eenvoudiger en leuker te maken. 

Sleutels programmeren

 Voorbeeld van een codekaart met daarop de pincode van de auto

Voorbeeld van een codekaart met daarop de pincode van de auto

Wanneer de Jifeline interface en app eenmaal beschikbaar zijn in de werkplaats kunnen we aan de slag met de programmering van de sleutels. De sleutels kunnen via Car Lock Systems besteld worden

Bij een aantal merken is een zogenaamde pincode noodzakelijk voor de sleutel programmeren. Bij bijvoorbeeld Alfa-Romeo, Citroën, Fiat, Lancia, Opel en Peugeot is de pincode terug te vinden op een zogenaamde codekaart. Het kan natuurlijk voorkomen dat de codekaart niet meer bij de auto aanwezig. In veel gevallen kan Jifeline dan toch de pincode van het voertuig achterhalen. 

Nu kunnen we daadwerkelijk met de sleutel programmering beginnen.

Eenvoudig een Renault sleutelkaart programmeren met Jifeline

Programmeer een Opel sleutel met Jifeline

Contact

Wilt u uw werkplaats ook uitrusten met een Jifeline interface? Registratie gaat snel via de website. Wilt u meer informatie over Jifeline bel gerust met T 085-4863727

NL
DE
EN
FR