Jifeline_ABOUT-US.png
Jifeline_REMOTE-DIAGN.png
Jifeline_ABOUT-US.png

Haal de specialist in huis


Jifeline: automotive diagnose, programmering en codering op afstand via unieke interface     Direct klant worden

SCROLL DOWN

Haal de specialist in huis


Jifeline: automotive diagnose, programmering en codering op afstand via unieke interface     Direct klant worden

Uniek diagnose concept

Jifeline biedt de automotive aftermarket een uniek diagnoseconcept. Dealer- en garagebedrijven worden ontzorgt bij het programmeren en coderen van voertuig elektronica. Daarnaast ondersteunen wij de werkplaats bij diagnose van complexe storingen.  In eerste instantie doen wij dit voor de automotive aftermarket. Andere toepassingen van gemotoriseerde voertuigen zijn daarbij niet uitgesloten.

Jifeline_REMOTE-DIAGN.png

Diagnose specialisten


Jifeline is opgericht door specialisten met ruime ervaring op het gebied van automotive elektronica

Diagnose specialisten


Jifeline is opgericht door specialisten met ruime ervaring op het gebied van automotive elektronica

Jifeline ontzorgt

Jifeline is opgericht door specialisten met ruime ervaring op het gebied van automotive elektronica. Door kennis van het diagnoseproces te koppelen aan jarenlange ervaring met werkplaatsapparatuur is een unieke combinatie ontstaan. Als mannen van de praktijk weten we niet alleen hoe het eraan toegaat in de dagelijkse praktijk maar bovendien weten we als geen ander welke behoefte er is aan technische ondersteuning. Jifeline is bijzonder geschikt voor inzet op het gebied van coderen en programmeren, denk bijvoorbeeld aan het inleren van trekhaak kabelsets of nieuwe sleutels.

Door live mee te kunnen kijken gaat die ondersteuning bovendien verder dan nu gebruikelijk is in de markt. Het team neemt op afstand de regie over de auto en verzorgt de gewenste dienst. Dit kan een codering, een programmering of ondersteuning bij diagnose zijn. Het team heeft veel middelen en tijd geïnvesteerd om voertuigdiagnose op afstand werkelijkheid te maken. Het contact maken met de regeleenheden van de auto en vervolgens dat contact behouden vraagt om een bijzondere technische expertise waarover het team in eigen huis beschikt. Jifeline is niet gebonden aan een fabrikant van auto’s, onderdelen of equipment en kan daardoor onafhankelijk opereren.

Voor wie is Jifeline?

  • Universele garages
  • Merkdealers
  • Schadeherstelbedrijven
  • Inbouwstations
  • Fastfitters
  • Hulpdiensten
  • Et cetera

 

Altijd de specialist in huis


Altijd de specialist in huis


Dit doen we

Via de Jifeline interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten. De communicatie tussen de auto en de Jifeline-specialist op afstand verloopt geheel via wifi of het 3G/4G-netwerk. De Jifeline wordt aan de ene kant gekoppeld aan de OBD-stekker, de andere zijde is verbonden met een (Android) tablet of smartphone. Zodra de verbinding met de auto herkend wordt opent automatisch de Jifeline app.

Tijdens de communicatie wordt de kwaliteit van de verbinding gemeten zodat deze niet voor verrassingen zorgt. Ook zaken als de boordspanning van het betreffende voertuig worden nauwkeurig bijgehouden. Terwijl de Jifeline specialist op afstand zijn werk uitvoert kan de monteur een andere klus onder handen nemen. Er zijn ook situaties waarbij de monteur stand-by moet staan om handelingen te kunnen verrichten. De contactsleutel omdraaien bijvoorbeeld blijft vragen om fysieke arbeid. Op het moment dat dit nodig is verschijnt in de app een melding die de monteur vertelt wat er moet gebeuren.

Kennis op afroep

In geval van een complexe storing kost het een autobedrijf vaak veel uren om tot een oplossing te komen. In deze gevallen kan Jifeline ondersteunen bij het diagnoseproces door inzet van expertise van de Jifeline specialisten. Ook hoeft de auto de werkplaats niet te verlaten om bij een gespecialiseerd bedrijf te rade te gaan. Jifeline zorgt voor een snelle en correcte oplossing en kan bovendien een antwoord zijn op de wirwar aan verschillende diagnose-apparaten en bijbehorende abonnementen. Jifeline zorgt dat u de klant zelf weer snel op weg helpt.

Neem vandaag nog contact op met het team van Jifeline om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen. 

NL
DE
EN
FR